Om

Velkommen til min hjemmeside .

Jeg vil skrive til dig i et sprog, der er forståeligt, enkelt og inspirerende.

Der er så megen vigtig og spændende viden, som ikke formidles på en klar, overskuelig og humoristisk måde. Det er mit mål, at jeg kan levere DEN “vare”. At du vil få et umiddelbar oplevelse af, at det er vigtigt og inspirerende for dig.

Jeg vil give dig viden, så du opnår indsigt og motivation for at tage ansvar for dit liv og for selv at søge ny viden, som er relevant og vigtig for dig. For at du kan udvikle dig – mentalt, følelsesmæssigt, intellektuelt og kropsligt.

At du tager et personligt ansvar for at få et godt liv – for dig selv, din familie og dine venner.

Jeg vil styrke din egen iboende selvtillid og inspirere dig til at forstå, at du som menneske er unik og at du har værdi, som den du er.

Lære dig at være dig selv og finde ind til og styrke dit indre selv.

Hjælpe dig til at turde at udvikle din personlighed, så du styrker dine svage sider og bliver dårlige vaner kvit.

Lære dig selverkendelse og selvransagelse, som er basis for al udvikling af din person på alle planer.  

Og  at du altid indgår i relationer til andre mennesker og  at du må anerkende dem, som de unikke mennesker de er – både med deres svage og stærke sider.

 

De bedste hilsner

Erik

 

 

Erik Kristian Abrahamsen. Født 4. august 1945 i Skagen. Bosat 1945-83 i Århus. Fra 1983 i København og fra november 2012  fast bolig i mit fritidshus i Melby, Nordsjælland. Foto: 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All my photos  in 186 articles (more than 2000 photos) on my homepage Danculture.dk  and in my 36 articles on my second homepage Erik K Abrahamsen Blog (tvndk.wordpress.com) are genuine – no photos are manipulated by cutting, sharpness, color etc. – what I see through my digital camera lens is what I install in my articles. That is realism and that is my photo philosophy!

 

Ønsker du at se et stort udvalg af de flere end 1000 fotos, der indgår i 186 artikler på min  hjemmeside “Danculture. dk”, da kan du søge på GOOGLE og skriv:

 

 Danculture.dk eller danculture.dk sport

Erik K Abrahamsen aarhus

Klik billeder

og klik derefter på et enkelt billede og du ser den artikel, hvori billedet indgår.I perioden 1996 – 2008 deltog  jeg i de offentlige politiske debatter vedrørende placering af det ny skuespilhus og Operaen, fredningen af de 2 kranbaner ved Nye Dok på Dokøen, bebyggelse på Krøyers Plads på Christianshavn, Kvæsthusmolens udnyttelse, cykel- og gangbro over Havneløbet, Universitetparkens bebyggelse, placering af de store vindmølleparker til vands m.m. Mine åbne breve til Regering og diverse folketingsudvalg er af Folketinget lagt ud på internettet.

I 2014 har jeg skrevet  en henvendelse til regering og folketinget med henblik at forhindre etablering af lystbådehavn i Kattegat ud for de fredede klitter i Liseleje. (Henvendelsen ligger på danculture.dk i rubrik MILJØ. Søg i Older Entries.

I 2015 har jeg skrevet en henvendelse til regering og folketinget om at bevare den nu nedlagte Flådestation Grønnedal som forsknings- og undervisninginstitution under Universitetet i Nuuk, naturområde hvor alle grønlændere kan lære overlevelses- og redningsaktioner i fjeldene m.m. samt behandlingssted for personer med alkohol- og stofmisbrug. Henvendelse ligger på danculture.dk i rubrik MILJØ . Søg i Older Entries.

De kan alle findes ved at søge på Google. Skriv: folketinget.dk erik k abrahamsen, hvor der også ligger svar fra Miljøministeren og Forsvarsministeren.

Opdateret den 15. february 2017


Comments are closed.